PREKO NOVINA SAZNALA DA JE MUŽ VARA: DOBIO JE DVOJE DJECE SA DRUGOM ŽENOM

Korisnica TikToka mamatoria28 zamolila je druge korisnike da podijele kako su saznali da ih je njihov bivši supružnik varao, a jedna žena šokirala je svojom pričom.

Jedna majka četvero djece ispričala je kako je saznala da je njezin bivši suprug vara zbog obavijesti koju je pročitala u novinama. U videu koji je pogledan gotovo 250 hiljada puta otkrila je da ima sjajnu priču te objasnila kako je njezin brak završio nakon 10 godina.

Tada bi u novinama objavljivali rođenja djece – ime roditelja, spol djeteta, datum rođenja i bolnicu. Tako sam vidjela ime svog supruga i neko drugo žensko ime – započela je u svom videu te objasnila kako je znala da je to njezin suprug jer ima veoma neobično ime.
Odlučila je tada pogledati web stranicu bolnice, znajući da objavljuju fotografije novih beba.

Upisala sam njihova imena i stvarno, dobili su dječaka prije nekoliko dana. I ne samo to, dobili su djevojčicu otprilike godinu i pol – objasnila je.
Poslije ovog videa, podijelila ih je još nekoliko koji su objašnjavali ostatak priče. Nakon što je napustila svog partnera, rekla je da se preselila u hotel sa svojom djecom na nekoliko dana. Kada se sve smirilo, shvatila je da je zanemarila puno znakova, poput neobjašnjivih prekovremenih sati, izlazaka i jela u restoranima.

Njezin video brzo je prikupio desetke hiljada komentara, a mnogi su bili šokirani njezinom pričom.

“Muškarci imaju cijeli drugi život. Kako to rade? Ne mogu se organizovati sa svojom jednom vezom i poslom kako treba”, komentarisala je jedna korisnica, dok je jedna otkrila da je imala sličnu situaciju: “To mi se dogodilo s bivšim zaručnikom. Do danas ne zna kako sam to saznala. Misli da mi je neko iz porodice rekao.”

@aaddison01#stitch with @mamatoria28 #cheatinghusband #cheaters #divorce

♬ original sound – Ami Addison

Previous articleNAKON ŠTO JE OBJAVIO DA JE TRANSRODAN: ELIOT PAGE PRVI PUT BEZ MAJICE
Next articleMINISTARSTVO SE PROGLASILO NENADLEŽNIM