OVO JE NEKAD BILO MUŠKARAC

OD LJUDSKOG KENA DO PRAVE BARBIKE! Ova bomba je nekada bila muškarac i OVAKO je izgledala!

Ponosan je na to kako sada izgleda pa nerjetko na društvenim mrežama objavljuje fotografije i pokazuje obline
Alves je ponosan na svoju transformaciju. Obično se oblači u uske haljine sa dubokim dekolteom kako bi pokazao obline. Sada je iznenadio fotografijom u kupaćem kostimu

Brazilac Rodrigo Alves (37) proslavio se kao ‘ljudski Ken’. Jednom je prilikom priznao kako je bio odlično plaćen samo da bude u toj ulozi. Zbog toga je prošao brojne operacije. Ali,nije bio srećan. Želja mu je bila da postane žena, što mu se i ostvarilo. S operacijama je išao do te mjere da je postao “Barbie” Nedavno je promjenio ime u Džesika.

Obično obuče pripijenu haljinu s dubokim dekolteom. Sada je iznenadio fotografijom u kupaćem kostimu. Obukao je jednodelni kupaći koji mu je istakao grudi i pozirao uz bazen.

– Vruće mi je na ovih 40 stepeni – napisao je kratko uz opis fotografije. Trenutno se nalazi u Španiji gde uživa u toplim ljetnjim danima.

Njegovi pratioci u komentarima su mu pohvalili izgled, a našli su se i oni koji ga standardno brane od zlih jezika.

– Izgledaš kao diva. Prestanite da ga zlostavljate i povrjeđujete. Najslabiji ljudi su najjači ljudi. Je li vam ikada učinio nešto nažao u životu? Nemoj dopustiti da ‘potoneš’ zbog takvih komentara – pisali su mu pratitelji i pružili podršku.

Alves se ni na jedan od komentara nije oglasio. Uživa u onom što jeste.Izgleda da mu je ostala još jedna neostvarena želja. Hteo bi da ima dijete i da se ostvari kao majka.

– Razvio sam se kao osoba i ljudsko biće. Rodio sam se kao transrodna žena. Oduvijek sam znao da sam žena, igrao sam se s lutkama i bio u kontaktu sa svojom ženskim stranom. Potrebno je voljeti sebe. Sada bih volio da imam dijete i da budem sa nekim ko me prihvata onakvog kakav jesam – ispričao je za strane medije.
Pokušavao je da se snađe u muškom tijelu, kao muškarac, ali to ga je činilo jako nesrećnim i depresivnim. Brazilac je imao više od 70 plastičnih operacija, ali ne krije sreću što mu se napokon ostvario san da postane žena.

– Trebalo bi mi još dve ili tri operacije kako bih završio svoju transformaciju. Kasnije, kunem se, prestajem s plastičnim operacijama – odlučan je Alves.

Previous articleSLAVNA ZVIJEZDA SE SKINULA NASRED ULICE I POKAZALA GOLU ZADNJICU
Next articleDOKTOR NESTOROVIĆ UPOZORAVA