“ONA JE IZGLEDALA SREĆNO”

Dženifer i Ben proveli vikend u njenoj novoj kući na Floridi

Latino diva Dženifer Lopez svoje novo imanje u Floridi pokazala je Benu Afleku, par se nije sakrivao od fotografa, nego su se cijeli dan pojavljivali na terasi.

Svjetski mediji obnovljenu vezu Dženifer Lopez i Bena Afleka već smatraju gotovom stvari.

U predgrađu okruga Majami, nalazi se njena nova kuća, u kojoj su se glumci našli i proveli zajednički dan, piše B92.

Dženifer i Ben u nekoliko navrata su izlazili kuće na balkon, čija staklena ograda otkrivala svaki njihov pokret.

– Ben je doletio u Majami i odmah se zaputio u njenu novu kuću, već rano ujutru. Ona je izgledala srećno što ga vidi, šetali su imanjem zajedno, pokazivala mu je detalje. Imala je širok osmijeh, bila je u ležernoj ljetnjoj haljini, s kojom se igrala – otkrio je izvor za E! news.
Proveli su dan zajedno u kući, ali s vremena na vrijeme izašli bi na svež zrak i da bi uživali u pogledu na okean. Ben je na balkon izašao kako bi zapalio cigaretu, a Džen bi izašla i snimala selfije mobilnim.

Svim ženama koje su mu nešto značile u životu, glumac Ben Aflek je bar jednom pokazao mjesto koje on smatra rajem na Zemlji – luksuzni planinski rizort Big Skaj u Montani, pa je tako ovog maja tamo odveo i Lopez.

Nije to bio jedini put da su proveli vrijeme zajedno, Ben je prije toga u više navrata bio gost na njenom imanju u Los Anđelesu. Uprkos nagađanjima, još uvijek tvrde da su samo prijatelji.

Previous articleKRIVOKAPIĆ STIGAO U BANJALUKU, DOČEKAO GA VIŠKOVIĆ
Next articleMILAN IZ SNSD-a BANJA LUKA MALTRETIRAO ŽENU SA DJECOM NA PARKINGU SNSD-a