NOĆU MASTURBIRA PRED KAMERAMA, A PREKO DANA JE UZORNA MAJKA I SUPRUGA

“Cam girl” je sve popularnije zanimanje koje je šokiralo i razbjesnilo mnoge.

Radi sa nama i postani vebkam animator za inostranu kompaniju. Posao je za devojke preko 18 godina starosti. Lak i zabavan, a sve što treba da imaš je internet konekcija i smart telefon. Zarađuj od kuće i piši nam na mejl – samo je jedan od oglasa za čet ili vebkam animatora koji se nudi djevojkama u Srbiji.

Minimalna zarada je oko 800 evra mjesečno, a iako zvuči primamljivo pravo pitanje je šta ovaj posao podrazumjeva?

Djevojke razgovaraju putem video-poziva sa klijentima iz inostranstva za koje se skidaju, zadovoljavaju, a sa nekim samo pričaju. One, naime, dobijaju novac za to. Ti muškarci iz drugih krajeva svijeta plaćaju da gledaju žene kako masturbiraju, kako se udaraju po guzi, kako se maze same sa sobom ili samo govore s*ksi rečenice koje mogu raspaliti maštu s druge strane.

Djevojke u Srbiji se bave ovim “poslom” već nekoliko godina, a mnoge od njih u svom stanu ili kući imaju prostoriju specijalno opremljenu baš za ove akcije. Uglavnom su te prostorije zamračene, uljepšane prigušenim crvenim svjetlom i dopunjene raznim s*ksi pomagalima.

Radno vrijeme koje same sebi odrede je osam sati dnevno, a za to vrijeme uzmu ozbiljan novac. Rijetko koja žena će tako nešto ispričati javno ili povjeriti se prijateljima zbog osude u društvu. Često im je motiv za ovaj “posao” novac, jer im je mnogo lakše da se skidaju gole pred kamerama i uzimaju novac za to nego da rade za prosječnu platu.
A da li je to zaista opravdanje?

Takođe, ono što Srpkinje ohrabruje da postanu “cam girls” (devojke pred kamerom) jeste upravo to što će ih gledati muškarci s drugog kontinenta, kao i to što objektivno gledano one ne prodaju svoje tijelo, ne varaju, one “samo vole da se snimaju i nije ih sramota da uzmu pare za pipkanje same sebe”.

– Moja poznanica to radi. Svakog dana se snima, njen muž zna, a zaradi oko 5.000 dolara mjesečno. Eno je, šetka se tip-top sređena po gradu, djeca srećna, muž nema problem s tim. Jedino su izgubili prijatelje kojima se zgadilo sve kad su čuli da se pipka pred nekim klošarima širom Evrope i tako zarađuje pare, nemoralno je i sramotno – rekla nam je djevojka iz predgrađa Beograda, koja je željela da ostane anonimna.

Kako funkcionišu firme koje upošljavaju “cam girls”

Jedna djevojka otkrila je da se čak zaljubila u svog klijenta, pa namjerava sa njim da se nađe na ljetovanju, a kako kažu djevojke nisu to očajni, debeli i ružni tipovi koje vjerovatno oni skloni predrasudama zamišljaju, mada, ima i takvih – većina njih su zgodni i uspješni muškarci koji prosto nemaju vremena i volje da se trude.

“Cam girls” u svijetu

Da je ovakva vrsta posla opšterastući trend i u svijetu, svjedok je Instagram model Kloi Horton iz Britanije koja tvrdi da je od februara ove godine uspjela da zaradi preko 70 hiljada evra na ovaj način i to samo prodajući fotografije u zavodljivom donjem vešu.

U pitanju su fotografije koje su neprikladne za Instagram. Na Instagramu je prati više od 20 hiljada pratilaca, a koristi i Tviter za promociju svoga lika i djela.

Previous articleNAJSTRAŠNIJI SLUČAJ ZLOSTAVLJANJA I SILOVANJA U ISTORIJI
Next articleEKSPLOZIVNO PRIZANJE S HRPOM DETALJA, PREMIJER VELIKE BRITANIJE OBIČNI MLITAVKO