KIPE GRUDI

Milica Pavlović ostavila bez daha publiku na splavu (FOTO)

Mlada muzička zvijezda Milica Pavlović nastupala je na splavu “Konzulat” i u lijepom ambijentu napravila sjajnu atmosferu, a stajlingom očarala.
Milica se, naime, na “Konzulatu” pojavila u bež korsetu i širokim pantalonama. Prisutni su uživali u odličnoj atmosferi i velikim hitovima popularne pjevačice.

Mlada muzička zvijezda koja inače važi za jednu od žena sa najviše stila na domaćoj javnoj sceni ovom kombinacijom istakla je izvajanu figuru, dok su joj se grudi u korsetu jedva držale.
Inače, Milica će uskoro objaviti novi album, na kojem će biti i jedna pesma koju je uradila pokojna Marina Tucaković. Tekst joj je platila i, kako je rekla, ne plaši se toga da će je Marinin sin Laća Radulović prozivati da im duguje pare.

Jednu pjesmu mi je napisala Marina Tucaković, zajedno sa njenim sinom Laćom. Mnogo mi je žao što na ovom albumu neće biti više njenih tekstova. Sa tom ženom sam imala neku divnu povezanost, stalno smo se čule… Ne plašim se Laćinih riječi, mirno spavam, ja sigurno nisam u toj svesci. Javne ličnosti nemaju samo odgovoronost prema javnosti. Mi imamo odgovornost prema saradnicima. Moramo da budemo profesionalni prema saradnicima, posebno prema tekstopiscima i ljudima koji rade muziku, jer vi ste tim koji zajedno stvara i ubira plodove zajedničkog rada… Neka se plaše drugi, ja nemam čega – rekla je ona za Kurir.

Previous articleKATASTROFA U LIBANU: CIJELA ZEMLJA U POTPUNOM MRAKU
Next articleINFICIRALO SE SVE