KIM KARDAŠIJAN — GAZDARICA IZ PAKLA!

Sedmoro bivših zaposlenih tužilo starletu, a razlozi će vas šokirati

Najpoznatija rijaliti zvijezda na svijetu možda daje milione na trivijalnosti i odnedavno je zvanično milijarderka, ali izgleda nije tako raspoložena da plaća svoje zaposlene
Kako javlja Daily Mail, sedmoro bivših zaposlenih Kim Kardašijan podnijelo je u Los Anđelesu zajedničku tužbu protiv nje.
Kako oni navode, dok su radili u njenoj vili, vrijednoj 60 miliona dolara, susreli su se s nizom problema: nikad im nije isplaćivala njihovu zaradu na vrijeme, a oduzimala im je čak 10 odsto plate za porez, a potom ga nije uplaćivala. Jedna od bivših radnika, koja danas ima samo 16 godina, kaže da je radila prekovremeno kad ne ide u školu, odnosno više od dozvoljenih 48 sati nedeljno. I nakon svog radnog vremena na poslu je postajao baštovan, koji je nakon što je pitao hoće li mu se prekovremeni rad dodatno platiti zbog svog pitanja dobio — otkaz!

Kim im je, uz to, navodno ostala dužna određenu svotu.

Starletra se ranije hvalisala kako odlično tretira svoje zaposlene, a u jednoj epizodi rijalitija “U korak s Kardašijanovima” imali smo priliku da vidimo Kim kako kritikuje svoju stariju sestru Kortni jer “degradira” dadilju svoje djece, podsjećaju strani mediji.

Previous articleOBILJEŽENA GODIŠNJICA DESANTA NA DRVAR
Next articleTESLIĆ: EPILOG TEŠKE NESREĆE JE SMRT TROJE ČLANOVA PORODICE LIVNJAK