Hrvatska pjevačica Nina Badrić

U razgovoru za InMagazin pjevačica je istakla kako će ovu Novu godinu, za razliku od prethodne, provesti radno te da već ima zakazane nastupe.

Popularna regionalna pjevačica će 30. decembra nastupati na trgu u Budvi u Crnoj Gori, a u 2022. godinu uvest će građane i posjetitelje Brčkog.

Javnost uvijek intrigira zarada pjevača tokom novogodišnjih nastupa, a mnogi misle da je riječ o enormnim iznosima. Badrić je to opovrgnula, kazavši da bi voljela da dođe do tog vremena.

“Puno je medijskih kalkulacija i puno je neistina vezanih za honorare, jer se iznose cifre koje mnogi od nas nisu nikada ni vidjeli, a kamoli dobili za jedan nastup. Međutim, voljela bih da dođe do tih vremena kada za jedan nastup možeš dobiti 100.000 eura pa ovim putem pozivam svakoga ko bi mi to platio da se slobodno javi”, kazala je.

Tokom razgovora Nina se osvrnula i na svojoj ljubavni život, istaknuvši da nije zaljubljive prirode.

“Puno puta sam rekla da sam ja teško zaljubljiva osoba, o meni ljudi koji me ne poznaju imaju predrasude, djelujem romantično ljudima, što i jesam, ali nisam zaljubljiva. Ja ću radije živjeti sama nego s bilo kim, jer prava ljubav se ne desi svaki drugi mjesec, to je vrijedno čekati u životu, ako ne u ovom, u drugom sigurno”, dodala je.

Previous articleVlada Srpske nema novca da vrati 17 miliona KM
Next articlePobjeda Predojevića u Prijedoru će biti historijski trenutak za RS