ČEKA NAS MEDIJSKI HAOS

Otkriven pravi razlog razvoda Lečića i Nine? Klupko se odmotava

“Neka misli ko šta hoće.”
Nina Radulović i Branislav Lečić razveli su se prije pet godina, a kako Kurir piše klupko povodom kraha njihovog braka tek sad je počelo da se odmotava, u jeku skandala kada je glumac optužen za silovanje koleginice Danijele Štajnfeld.

Razlog zbog kog su se Leka i Nina razveli, kako dalje piše Kurir, bilo je njegovo navodno nevjerstvo. Do Radulovićeve su tada dolazile informacije da je glumac vara sa mlađim koleginicama, ali i sa jednom poznatom starletom.
Prema riječima izvora za Kurir, ona u početku nije pretjerano obraćala pažnju na to, ali vremenom je počelo da joj smeta što njenog supruga povezuju sa mlađim djevojkama, iako su njih dvoje u to vrijeme tek postali roditelji. Nini su i pojedini bliski prijatelji davali pouzdane informacije o tome da je Lečić vara, zbog čega su njih dvoje više puta imali ozbiljne rasprave i sukobe.

Na kraju su odlučili da se raziđu, a javnost su obavjestili da se razvode zato što su se udaljili zbog poslovnih obaveza i obostranog odsustva od kuće.

– Neka misli ko šta hoće. Nas dvoje smo odlučili da više ništa ne pričamo o razvodu. Dali smo saopštenje i mislim da je to jedino što treba da se zna. Znamo da nas čeka medijski haos, ali mi smo odlučili da se više ne oglašavamo tim povodom. Znam da će izmišljati prevare i razne gluposti, ali Nina i ja znamo šta je naša istina – rekao je tada Branislav.
– Radulovićeva je nakon kraha braka uplovila u vezu sa teniserom Filipom Krajinovićem, s kojim je bila u ljubavi skoro godinu dana. I s njim je imala sličan problem, odnosno smetalo joj je to što su Krajinoviću razne starletei klaberke stalno slale poruke i nabacivale mu se.

Izvor blizak Nini kaže za Kurir da je ona poslije razvoda od Lečića imala traume od prevare i da nikako nije mogla da se opusti i bude srećna sa Filipom jer su ga djevojke stalno opsjedale.

Njemu su poslije nekog vremena počeli da smetaju ljubomora i nepoverenje voditeljke, pa su na kraju zato i raskinuli.
Novinari su pokušali da stupe u kontakt sa Ninom ili Branislavom, ali se nisu javljali na pozive.

U jeku afere Radulovićeva nije htjela da govori o ljubavnici svog supruga.

– Dotična gospođica me uopšte ne zanima – poručila je tada Nina.

Previous articleEKSKLUZIVNO: HAKERI PROBALI DA PROVALE U SRPSKE BAZE PODATAKA
Next articleDVA DJEČAKA PRETUKLA BESKUĆNIKA NASMRT