BRAĆO SRBI, SE*S SE NE ZAKAZUJE

Voditeljka osula paljbu po muškarcima – “Nije to kod nas na dugme, kad jeste PLAĆA SE!”
Voditeljka Snežana Dakić o pravim muškarcima i, “ovim današnjim, koji ne znaju da te pogledaju, ali znaju da pošalju poruku da ugovore se*s”

Snežana Dakić je izazvala lavinu komentara onim što je ispričala na temu muško-ženskih odnosa, ali i muškarcima koji paze da se “ne izblamiraju pred prijateljima” ukoliko pokazuju naklonost nekoj pripadnici ljepšeg pola.

Voditeljka je na Instagramu napisala i da poslije “ti isti muškarci šalju poruku za se*s”.
Njen post prenosimo u cijelosti.

“Čemu sve devojke nisu naučile savremene muškarce? I šta su im sve dopustile? Evo, pišite vi: sta bi trebalo da čine, a ne čine, kako bi trebalo da se ponašaju, a ne ponašaju se, da bi bili po našoj meri? Da bismo bile zadovoljne. Ja sasvim sigurno znam nekoliko stvari”, počela je voditeljka i nastavila:

“Evo, uzmimo najčešću situaciju: poznajete se, čak ste se i muvali, dopisivali, možda i poljubili i izlazite u zajedničkom društvu, a on glumi nezainteresovanost. Ne samo da ne ćaska i ne ukazuje nikakvu pažnju, ne dosipa ti vodu ili piće u čašu.. nego te gotovo i ne gleda celo veče!!! A posle ti piše poruke ili hoće da zakaže susret.

Pa, kome je to privlačno? Gde je tu igra zavođenja? Kome je to zavodljivo? Da se neko pravi nezainteresovan. Da se ne izblamira u društvu što je pažljiv?! Mada, i tu postoje generacijske razlike: generacija X to sve poštuje i praktikuje. Ali malobrojna je u slobodnoj “cirkulaciji”. Mahom su oženjeni ili ih je tranzicija pojela”, dodala je Snežana.

“A generacija Y i milenijalci nemaju pojma o osvajanju i udvaranju. Oni si razmaženi i prezaštićeni. Za njih je sve bilo servirano na tanjiru i očekuju da im se i ljubav i se*s prvo potvrde i ugovore. Ako smo u atmosferi glasne muzike, gde se igra, stoji, zar nije prilika da se jedno uz drugo razmeni energija, dozivi fluid, oseti hemija, uputi značajan pogled u oči? Zar to nije idealna “predigra” za dalje mogućnosti? Ili, jednostavno – cilj samo za sebe. Prijatan osećaj uzajamne pažnje… Stvarno ne razumem
A posle pišu da zakažu se*s. Onda postaju hrabri. Ali postaju i nezanimljivi. Jer, ignorisanje je nezrelo i besmisleno. Ko je muškarcima rekao da je put do ženske pažnje – zanemarivanje i nepažnja? Kada su oni izgubili instinkt za osvajanjem i zamenili ga sa “neću ja nikoga da jurim Pa, ne juriš ako pokažeš zainteresovanost, ako kažeš da je lepa, da joj je divna kosa, da joj haljina prelepo stoji…

E, braćo Srbi, se*s se ne zakazuje . Do njega treba da se dođe u jednom odnosu bliskosti i zavođenja. Kod žena to nije ‘na dugme’, kao kod muškaraca. Ako je tako, na dugme, onda je to pružanje usluga, a zna se ko pruža usluge i pod kojim uslovima… Budimo u kontektu”, zaključila je voditeljka.

Previous articlePRIJEDOR: IZBIO POŽAR U INDUSTRISKOJ ZONI
Next articleKUVA KAFE MAJSTORIMA NA GRADILIŠTU! SANDRA AFRIKA ZIDA ZGRADU U ŠAPCU