NA PRODAJU IZUZETNO RIJETKI LAMBORGHINI MURCIELAGO VERSACE

Šta može biti ekskluzivnije od jednog Lamborghini automobila? Pa, vjerovatno Lamborghini kreiran u saradnji sa Versace brendom.

Ipak, ovog puta ne govorimo o automobilu po mjeri koji je naručio posebno entuzijastični ljubitelj oba italijanska luksuzna brenda – Lamborghini Murcielago Versace zapravo je predstavio pravu, zaista ekskluzivnu saradnju dve kompanije. Samo 20 ovakvih modela je ikada konstruisano, a jedan od njih se sada može kupiti u Velikoj Britaniji.

Nakon prvog pogleda na bijeli 2021 Murcielago, biće vam jasno da je on malo drugačiji od svih drugih – dobio je liveriju trkačkog stila, sa brojnim referencama slavne modne kuće. Najodvažnija od njih svakako je ikonični logo u formi glave Meduze, koji je svoje mjesto pronašao odmah ispred zadnjeg točka, sa obe strane vozila. Greek Meandros dezen brenda predstavljen je duž donje strane vrata, dok je tu i specijalna Versace oznaka na zadnjem dijelu automobila. Sve to je kao contrast dobilo crne, karbonske akcente, uključujući pragove, spojler i Reventon točkove.

Versace reference nastavljene su unutar vozačke kabine, koja je prekrivena dvo-tonskom kožom. Ovjde ćete vidjeti sportska sjedišta sa istim Meandros dezenom, koji svoje mjesto pronalazi ispod Lamborghini logotipa. Tu je takođe i numerisana srebrna plaketa koja označava redni broj modela – u ovom slučaju 8. Model sa dvoje vrata originalno je došao sa odgovarajućim kožnim vozačkim rukavicama i koferom, ali u oglasu za prodaju ne možemo vidjeti da li su i oni dio ponude.

Ispod haube, Murcielago skriva odvažni 6.5 litarski V12 motor. Iako je originalno mogao da proizvede 631 konsjku snagu, unapređen je valvetronic izduvnim sistemom koji tu cifru pomjera do 680, prema dileru. Ekskluzivni Murcielago imao je samo jednog vlasnika od svog nastanka pa sve do sada, dok na njegovom odometru možemo vidjeti samo 9.990 kilometara, a u oglasu stoji da je u besprjekornom stanju.

Cijena ovog automobila nije javno objavljena, tako da ćemo morati da sačekamo i vidimo da li je će novi vlasnik kojim slučajem podjeliti sa nama.

Previous articleVETERANKA IZ DRUGOG SVJETSKOG RATA VOZILA SU-34
Next articleŠTA JE TO VANILA SEKS, I JEL TO LOŠA STVAR