NA HVARU SE OTVARA SUPER LUKSUZNI HOTEL

U Starom Gradu na Hvaru otvara se hotel prilagođen potrebama savremenih mladih ljudi.

Bazen će vas ondje garantovano osvojiti
Valamar je lansirao novi lifestyle brend pod nazivom Hvar [PLACESHOTEL] by Valamar, a namijenjen gostima koji traže slobodu izbora, moderni dizajn i autentično iskustvo destinacije uz puno poštovanje prema prirodi i okruženju. Naime, primjetno je kako su lifestyle hoteli posljednjih godina trend u svjetskom hotelijerstvu jer su usmjereni prema stvaranju jedinstvenog iskustva boravka i pomicanju granice tradicionalnog poimanja hotelijerstva. Naglasak se u njima stavlja na jedinstveni doživljaj i autentičnu uslugu s ciljem da privuku modernu publiku, prvenstveno milenijalce među kojima su na cijeni takva jedinstvena iskustva, organske namirnice u prehrani, kao i očuvanje prirode te ekološku održivost.

Upravo je to sve skupa sastavni dio prvog Valamarovog hotela pod novim brendom koji se nalazi na Hvaru u Starom Gradu, a u pitanju je zapravo bivši hotel Lavanda koji se bi se prema planu trebao za prve goste otvoriti. Kako poručuju iz ovog suvremenog hotela malo drugačije koncepta, jedna od značajnijih posebnosti jest ponuda koja gostima pruža potpunu slobodu uživanja u restoranskoj ponudi u onom ritmu koji im najviše odgovara. Gostima će ondje pažnju privući i fantastičan bazenski kompleks, koji u ovom hotelu postaje i središte dnevne zabave uz live glazbu lokalnih bendova i DJ-eva koja se nastavlja i nakon zalaska sunca.

Hvar [PLACESHOTEL] by Valamar može se pohvaliti s kapacitetom od 179 soba koje su spoj mediteranske tradicije i modernog dizajna. Sve su opremljene i udobnim krevetima s madracima vrhunske kvalitete, a imaju i smart TV, superbrzi Wi-Fi, klimatizaciju i sve ostalo što je modernom putniku potrebno da bi uživao u odmoru iz snova. Maksimalnoj udobnosti pridonijet će i sloboda bezgotovinskog plaćanja narukvicom te beskontaktni check-in. Vizuelni identitet branda [PLACESHOTEL] by Valamar potpisuje nagrađivani Studio Sonda iz Vižinade kraj Poreča.

Previous articleBILL GATES PO PRVI PUT OTKRIO ZAŠTO KUPUJE HRPU ZEMLJIŠTA
Next articleTRANSRODNA ŽENA PONIŽENA NA AERODROMU