VODOLIJA SE NERVIRA NA POSLU, RAK MORA DA ŠTEDI

Pročitajte dnevni horoskop za 14. oktobar!


Ovan

Družite se više sa prijateljima. Čeka vas dosta obaveza, ali ste veoma pozitivni i ne ide vam ništa teško. Lako dolazite do rješenja uz pomoć prijatelja i saradnika.

Bik

Prebrzo odrađujete zadatke na poslu. Pokušajte da se fokusirate na novu saradnju sa osobama koje vam odgovaraju. Nalazite izgovore da nešto ne primjenite, ali bolje je da uvedete promjene na poslu.

Blizanci

Ne zapostavljajte obaveze koje vam se ne rade. Budite odgovorni i zreli. Pustite druge da vam pomognu i da vam daju dobar savjet. Otvoreni ste za saradnju sa osobom koju ste skoro upoznali.

Rak

Štednja je obavezna. Ne pretjerujte sa kupovinom jer nije dobar dan za šoping. Ne pozajmljujte drugima novac i gledajte samo svoje interese.

Lav

Saradnja sa drugima je neophodna. Nađite zajednički interes sa kolegama, pa ćete tako lakše da ostvarite šta želite. Ako treba da sredite dokumentaciju, odličan je dan za takve aktivnosti.

Djevica

Obaveze koje imate vas preplavljuju i ne možete sve da stignete na vrijeme. Uradite ono što je prioritet. Postavite pravila koja ćete da ispoštujete da biste bili zadovoljni na kraju dana.

Vaga

Skloni ste flertu. Moguće je novo poznanstvo preko prijatelja. Provedite više vremena sa voljenom osobom i ne dozvolite da vam odnos upadne u kolotečinu.

Škorpija

Preosjetljivi ste. Obratite pažnju na bliske ljude. Ako vas neko pita za pomoć izađite mu u susret. Dobijate podršku porodice danas, ali možda i dobar savjet u vezi sa poslom.

Strijelac

Budite odgovorni, a ne površni. Jedino tako ćete moći da ostvarite sve ideje koje imate i da napredujete. Optimistični ste i brzo završavate obaveze.

Jarac

Potrudite se da se usredsredite na rad. Saradnici mogu da vam budu od pomoći. Postoji mogućnost za dodatni honorarni rad. Razmislite o tome.

Vodolija

Energični ste danas. Brzo ostvarujete dobre rezultate. Moguć je povećan pritisak u vezi sa poslom jer ste preopterećeni. Ne zapostavljajte voljenu osobu ili privatni život zbog previše obaveza.

Ribe

Danas je dan za završavanje obaveza. Ne očekujte preveliku pomoć drugih ljudi. Budite iskreni prema sebi šta biste voljeli da postignete i kako biste htjeli da vam izgleda radni dan. Bićete zadovoljni na kraju dana ako pratite svoj osjećaj.

Previous articleNORVEŠKA POLICIJA SE OGLASILA U ZORU! UHAPŠENI NAPADAČ NIJE NORVEŽANIN
Next articleU PETAK SPAJANJE MOSTA NA SAVI KOD GRADIŠKE