VODOLIJA GUBI ŽIVCE, BIKA OČEKUJE ZANIMLJIVO POZNANSTVO, VAGA U PROBLEMU

Pročitajte dnevni horoskop za 13. oktobar!

IZVOR: YOUTUBE/SCREENSHOT/MOVIEFONE

Ovan
Ne želite da se osjećate previše loše u vezi, već želite promjenu. Recite partneru šta vam smeta. Ako ste slobodni, postoji mogućnost da upoznate osobu koja je strastvena kao vi.

Bik
Izdvojite više vremena za zabavu. Moguće je novo poznanstvo. Ako ste u vezi, ne zapostavljajte partnera.

Blizanci
Posao vas iscrpljuje. Danas bi bilo dobro da obaveze završite na vrijeme, neka vam drugi pomognu. Ispoštujte rokove. Nemojte da se preforsirate.

Rak
Budite aktivniji da biste bili raspoloženi. Provedite više vremena sa partnerom. Slobodni, moguća je neka avantura.

Lav
Posjetite neko mjesto gdje možete da se odmorite. Provedite više vremena sa porodicom. Niste raspoloženi za nove planove u vezi sa poslom i pomalo ste rasijani.

Djevica
Budite vrijedni. Ne ostavljajte obaveze za neki drugi dan. Držite se svojih stavova, ne morate po svaku cijenu da napravite kompromis.

Vaga
Napeti ste zbog novca. Danas nije dobar dan za šoping. Pazite sa kim sarađujete, ne brzajte sa odlukama u vezi sa poslom.

Škorpija
Budite detaljniji na poslu. Ne morate da pravite kompromis po svaku cijenu, stavite svoje potrebe na prvo mjesto. Osjećate pritisak na radnom mjestu.

Strijelac
Veoma ste nervozni. Ne radi vam se neki novi posao. Završite sve obaveze na vrijeme da biste imali više vremena za privatni život.

Jarac
Moguće su dobre vijesti preko prijatelja u vezi sa poslom. Razmislite šta biste stvarno mogli da promijenite. Morate da budete efikasni na radnom mjestu, ne otaljavajte obaveze.

Vodolija
Posao mora da bude na prvom mjestu. Može da vas izbaci iz takta neka osoba, ali pokušajte da ne pokazujete drugima svoja osjećanja. Budite smireni.

Ribe
Moguć je kraći put. Ostvarićete dobru saradnju sa osobama koje nisu iz vašeg mjesta. Budite umjereni da biste uspjeli da odradite sve u zadatom roku.

Previous articleTRI ODBORNIKA U BANJALUČKOJ SKUPŠTINI POZITIVNA NA KORONU
Next articleIZBAČENA IZ STRANKE