Rak pati zbog ljubavi, Vaga brine bog para

Pročitajte dnevni horoskop za 24. oktobar!


Ovan
Zadovoljni ste odnosom sa partnerom. Slobodni, moguće je novo poznanstvo. Završite obaveze koje ste započeli ranije.

Bik
Osoba koja vam se sviđa može da vas iznenadi. Odličan je dan da ga provedete sa bliskim ljudima. Priliv novca je odličan, bićete zadovoljni.

Blizanci

Završite sve obaveze na vrijeme. Ne odustajte od svojih planova, nego se potrudite da se usredsredite na posao. Potrudite se da ne otaljavate posao, nego budite temeljni.

Rak
Osoba koja vam se sviđa nije otvorena i niste sigurni šta osjeća prema vama. Ako ste zauzeti, budite spremni na promjene da vam ne bi postalo dosadno. Neki poslovi mogu da iskrsnu, pa to može da vas poremeti u ostvarivanju dnevnog plana.

Lav
Preko kolege sa posla možete da upoznate zanimljivu osobu. Zauzeti, ne zapostavljajte porodicu i partnera zbog obaveza. Budite prijatni prema drugima da biste lakše došli do dobrih rezultata.

Djevica
Odličan je dan za kraći put. Neka osoba koja vam se dopada vas je oduševila postupcima i postoji mogućnost za nešto više od prijateljstva. Moguće su rasprave sa voljenom osobom.

Vaga

Moguć je stres zbog novca i povećani troškovi. Imajte strpljenja za druge ljude. Budite vrijedni i odgovorni.

Škorpija
Potrudite se da ugodite voljenoj osobi, ako ste u vezi. Slobodni, veoma ste strastveni i moguće je novo poznanstvo sa osobom koja vam baš odgovara.

Strijelac
Pod stresom ste zbog posla. Toliko toga treba da uradite, a nemate dovoljno vremena. Pitajte druge ljude za pomoć, izaći će vam u susret.

Jarac
Malo vremena provodite sa partnerom i to vas baš muči. Pokušajte nešto da promijenite. Slobodni, neka osoba koju znate jako kratko može da vas oduševi. Budite strpljivi sa članovima porodice, ne raspravljajte se previše oko novca.

Vodolija
Zauzeti, ne osjećate se baš dobro što se tiče ljubavi. Potrebno vam je više pažnje i ljubavi. Slobodni, moguć je početak neke nove ljubavi. Skloni ste zaljubljivanju.

Ribe
Niste sigurni u partnerova osjećanja. Budite strpljiviji. Slobodni, ne opterećujte se previše poslom nego nađite više vremena za neku osobu koja vam se dopada.

Previous articleBrat udario na brata! 6 meseci pripremao BRUTALNU LIKVIDACIJU!
Next articleUhapšen jedan od najvećih narko-bosova na svijetu