Ovnovi da popuste, Lavu se smiješi romansa

Pročitajte dnevni horoskop za 20. oktobar!

Ovan
Odličan je dan za druženje sa prijateljima. Provedite više vremena u organizaciji svog rada. Budite otvoreni za nove poslove, ne budite tvrdoglavi.

Bik
Pod stresom ste zbog dosta obaveza. Potrudite se da se ubrzate. Nije vam lako da ostvarite sve što ste isplanirali.

Blizanci

Moguć je kraći put. Bilo bi dobro da smislite kako biste mogli da se usavršavate. Neka ženska osoba može da vam bude od pomoći.

Rak
Imate dosta posla i veoma ste opterećeni time. Potrudite se odradite sve što možete i da budete odgovorni. Sve završite na vrijeme da biste bili pohvaljeni.

Lav
Bitna je saradnja sa drugima. Ne dozvolite da odnos sa partnerom trpi zbog obaveza koje imate. Ako ste slobodni, lako možete da dođete do nekih novih kontakata, a prijatelji mogu da vam budu od pomoći.

Djevica
Imate dosta posla. Ništa vam ne pada teško, veoma ste agilni i odlično se slažete sa svima. Bilo bi dobro da se ne nervirate zbog nekih malih problema.

Vaga

Veoma ste kreativni. Skloni ste flertu. Zauzeti, trebalo bi da se više potrudite oko partnera da biste poboljšali odnos sa njim.

Škorpija
Trebalo bi da se posvetite više poslu. Ne zapostavljajte privatni život jer dosta utiče na rad. Odredite prioritete i ne pretjerujte sa obavezama.

Strijelac
Veoma ste komunikativni. Lako dolazite do dobrih rezultata. To vam ne pada teško i razmislite kako da realizujete neke nove ideje.

Jarac
Bićete veoma zadovoljni kako se stvari odvijaju na radnom mjestu. Važno je da budete brzi da biste mogli da ostvarite napredak. Neka ženska osoba može da vam da dobar savjet u vezi sa problemima koji vas muče.

Vodolija
Odlično se osjećate i imate višak energije. Fokusirajte se na svoje potrebe, a ne prvenstveno na druge ljude. Moguće je novo poznanstvo sa osobom sa kojom možete da imate odličnu saradnju.

Ribe
Nemate dovoljno energije da brzo uradite sve što ste zamislili. Uradite ipak ono što vam je prioritetno. Pazite da ne pravite neke greške da biste bili zadovoljni na kraju dana.

Previous articleSjeverna Koreja potvrdila da je ispalila raketu
Next articleBrutalni Bjelica! Srbin srušio Lebrona i Lejkerse