Ovan je nervozan zbog novca, Blizance neko sabotira

Pročitajte dnevni horoskop za 19. oktobar!

Ovan
Možete da budete napeti zbog novčane situacije. Ne prenosite nervozu na partnera jer to može da vam pokvari odnos. Slobodni, ne zapostavljajte previše privatni život zbog posla.

Bik
Moguć je problem u saradnji sa drugima. Nemojte da se previše trudite da ostvarite dogovor sa osobama koje nisu slične vama. Veoma ste strastveni i skloni flertu. Moguća je nova ljubav.

Blizanci
Sjajno se osjećate. Imate višak energije i sve vam ide od ruke. Bitno je samo da se ne otvarate previše drugima jer neke osobe mogu da vas sabotiraju.

Rak
Posvetite više pažnje i vremena partneru. Strastveniji ste nego inače. Slobodni, vrijeme je za neka nova poznanstva. Ne odustajte od ljubavi. Bitno je da sve obaveze koje imate uradite na vrijeme.

Lav
Usporite malo. Niste sigurni u sebe i svoje mogućnosti. Ne pravite sebi preveliki pritisak zbog posla.

Djevica
Uspjećete da se lakše dogovorite sa saradnicima oko posla. Bitno je da napravite plan rada. Neka osoba sa kojom imate dobru komunikaciju može da vam da bitne informacije.

Vaga
Da biste napredovali potrebno je da podijelite posao na više manjih obaveza. Budite manje opterećeni time šta će drugi reći. Brinite više o sebi i svom zdravlju.

Škorpija
Veoma ste ambiciozni. Nije vam ništa toliko teško da odradite. Neka osoba koja je slična vama može da bude dobar saradnik.

Strijelac
Imate višak energije. Nije vam lako da ostvarite sve što ste isplanirali. Potrudite se da budete uporni i da ne ostavljate ništa za drugi dan.

Jarac
Provedite više vremena sa porodicom. Budite tolerantniji. Osjetljivi ste na kritiku, ali na shvatajte sve lično.

Vodolija
Odlično se osjećate danas. Ne odustajte od svojih zamisli i pokušajte da se fokusirate na pozitivne stvari na poslu. Moguć je napredak.

Ribe
Moguć je prijedlog neke osobe sa kojom dobro sarađujete da započnete novi posao. Ako budete uporni, možete da očekujete veći priliv novca. Osjećate se odlično.

Previous articleTurska: Naređeno hapšenje 158 osumnjičenih za puč iz 2016
Next articleSrpska u zalihama nema ni kap ulja ni kap goriva