KAKO DA IZABEREM OGLEDALO

TRENDOVI U SVIJETU OGLEDALA

Ogledalo je predmet čiji ukrasni element nadilazi svoju funkcionalnost.

To je mnogo više od komada namještaja, ispred kojeg stojite dok se šminkate ili prilagođavate frizuru, pružajući priliku svom domu dati stilski pečat. Dekorativna ogledala imaju moć razdvajanja prostora, spajanja svega u jednu cjelinu ili mogu služiti kao istinske žarišta u prostoru.

Prošli su dani ogledala klasičnog stila, kako u kupaonici, tako i u ostalim dijelovima stana. Sve popularniji materijali poput bambusa mogu pružiti ogledalima nevjerojatan okvir. Osim toga, funkcionalna ogledala, poput onih u punoj dužini, mogu se istaknuti, posebno ako su naslonjena na zid. Pogledajte našu galeriju i otkrijte najnovije trendove na području ogledala – od geometrijskih do minimalističkih.

PREDIVNO DRVO

Drvo je potpuno logičan izbor kada želite naglasiti minimalistički stil u prostoru. Ona nosi dašak prirode i kao takav je dobrodošao u modernim interijerima. Njegova moć je kanalizirati prirodni učinak i unijeti ono najbolje što priroda može ponuditi u unutrašnjost kuće. Kada je riječ o drvenim okvirima, ponuda je opsežna, od rustikalnih varijanti do modernih primjera.

RATAN SE VRATIO

Nedavno smo doživjeli retro efekt, a to nam je donio ratan kao materijal za dekor modernog doma. Kutovi i krivulje ratana mogu se predstaviti retro stilom i biti izražajniji od svega dosad viđenog. Ogledala s okvirom od ratana imaju nevjerojatnu moć oplemeniti bilo koji prostor u koji su postavljeni.

TKANI OKVIRI

Stil je vrlo neobičan, ali dojmljiv, što je sve prisutnije, ogleda se u korištenju tkanih okvira za ogledala. Ručno tkani rub okvira predstavlja upečatljiv detalj i daje svakom ogledalu s takvim okvirom notu jedinstvenosti.

Previous articleKAKO DA UREDIM KUPATILO PO FENG SHUIJU
Next articleOGLAS ZA POSAO: Sezonski posao, rad na farmama voća i povrća.