IDEALNO VRIJEME ZA VOĐENJE LJUBAVI

Zna se kada su žene NAJZAGRIJANIJE, a kada MUŠKARCI nisu NI ZA ŠTA!

U seksu je sve važno, pa i to u kojem dijelu dana vodite ljubav.

Logično, većina ljudi će konstatovati da je svako vrijeme u kojem su oboje raspoloženi za seks, idealno vrijeme za vođenje ljubavi.

Međutim, brojne studije su precizno utvrdile u koliko sati su žene najraspoloženije za seks, a kada od muškaraca nema velike koristi.

Imajte u vidu i da se bioritmovi muškaraca i žena razlikuju, i da to utiče i na njihovu želju za seksom.

Između 8 i 10 sati ujutru

Ona: Žena je sada potpuno budna i spremna za seks. Nivo endorfina, hormona radosti, u to vrijeme u ženskom tijelu dostiže maksimum pa joj neće trebati dugo da se uzbudi.

On: Njegov um već je usmjeren na posao. Nivo testosterona kod muškaraca u ovo doba dana se već spušta i pomalo vraća u normalu, pa bi se prilično teško probudio za “one” stvari.

Od 12 do 14 časova

Ona: Ženska aktivnost u ovo doba dana dostiže vrhunac, ali ta aktivnost nema baš nikakve veze sa seksom. U ovoj fazi žena će se teško opustiti i fokusirati na vođenje ljubavi.

On: Muškarac je raspoložen za seks igrice. Međutim, njegov “nastup” u ovo doba dana uveliko zavisi od partnerke. Ako je ona kojim slučajem raspoložena za strasti, on će dati sve od sebe da je zadovolji.

Između 20 i 22 sata

Poslije cijelog dana razmimoilaženja u raspoloženjima, oba pola se ovdje konačno nalaze na istim talasnim dužinama.

Ona: Sada je najbolje vrijeme za odlazak u krevet i nježnosti. Žena je puna energije, naročito ako je pojela finu večeru. Spremna je da djeluje na sopstvenu inicijativu. Preporuka naučnika: potpuno joj se prepustite.

On: Muškarac je u ovo doba spreman a ide korak dalje i ispuni svaku partnerkinu želju. I muški i ženski seksualni sat otkucavaju isto u ovoj fazi.

Period od ponoći do 6 ujutru

Termin u kojem su muškarci faktički neupotrebljivi za seks. Obično su već u dubokom snu i treba mnogo truda da biste ga nagovorili na akciju.

Previous articleMUŠKARCI U TIJESNIM MAJICAMA ODBIJAJU ŽENE
Next articleSOFIJA MILOŠEVIĆ OTKRILA ZAŠTO LUKI ŠALJE FOTKE DRUGIH ŽENA!