BLIZANCI NA IZMAKU SNAGA, LAV I JARAC DOBIJAJU SAVJET ZLATA VRIJEDAN

Pročitajte dnevni horoskop za 16. oktobar!

IZVOR: @JORDVDZ VIA TWENTY20

Ovan
Skloni ste uživanju. Nije vam lako da uradite sve kako ste zamislili. Potrudite se da date svoj maksimum na radnom mjestu.

Bik
Odlično vam sve ide. Potrudite se da budite otvoreni i da budete skloni saradnji sa drugima. Zadovoljni ste sobom i svim što ste postigli.

Blizanci
Bilo bi dobro da se potrudite da ne budete previše emotivni. Budite vrijedni i završite sve obaveze koje imate. Nemate dovoljno energije i potrebna vam je motivacija.

Rak
Možda će da vam bude malo teško da se povežete sa drugima. Zato bi bilo najbolje da se okružite samo bliskim osobama. Ne nervirajte se previše oko posla, probajte da realizujete svoje ideje.

Lav
Trebalo bi da razmislite o štednji. Nije idealan dan za trošenje novca za neku veću kupovinu. Potrudite se da ne zapostavljate privatni život zbog previše obaveza.

Djevica
Neće biti lako da se koncentrišete na detalje, jer ste rasijani. Imate dosta planova. Razmislite koji su vaši prioriteti.

Vaga
Izbalansirajte između potreba na svakodnevnom nivou i razmišljanja o vašoj životnoj svrhi. Potrudite se da nađete svoj mir uz šetnju. To može da vam odgovara.

Škorpija
Veoma ste kreativni. Bilo bi dobro da ne odlažete više obaveze. Pokušajte da se dogovorite sa drugima oko raspodjele zadataka.

Strijelac
Vježbajte samodisciplinu. Nekad vam je baš teško da se fokusirate, ali dajte sve od sebe. Napravite promjenu na poslu jer to može da bude produktivno za vas.

Jarac
Ne oslanjajte se na druge ljude. Nije vam lako da ostvarite sve što ste zamislili, ali ipak poštujte rokove. Ne nervirajte se previše zbog kritike drugih ljudi.

Vodolija
Emotivni ste i nije vam lako da dođete do dogovora sa partnerom. Pokušajte da završite obaveze koje odavno treba da uradite. Ne trošite previše novca na kupovinu, radite sve u okviru budžeta.

Ribe
Ako planirate da se malo opustite i zabavite sa prijateljima danas. Potrudite se da bolje organizujete sve obaveze. Uspijevate da se dogovorite sa drugima oko svega.

Previous articleSVAKI POKUŠAJ RAZDVAJANJA BIH ĆE REZULTIRATI NASILJEM
Next articleSPAJAJU SE KOMUNALNA POLICIJA I INSPEKCIJA U BANJALUCI