STARLETA OTKRILA DA JE SILOVANA U PARKU KAO DJEVOJČICA

Jedna stvar koja je u mom životu uvijek pogrešna su muškarci

Starleta koja posljednjih godina puni medijske stupce svojim brojnim estetskim operacijama progovorila je o zlostavljanju koje je kao djevojčica doživjela u više navrata
Britanska starleta Katie Price otkrila je da je silovana u parku kada je imala sedam godina, piše The Sun.

O mučnom je iskustvu progovorila u podcastu Changes dok je pričala o raznim traumama koje je doživjela s muškarcima.
“Jedna stvar koja je u mom životu oduvijek pogrešna su muškarci, i to od rane dobi. Silovana sam kao dijete, kada sam imala sedam godina. Bila sam u parku”, rekla je 42-godišnja Price.
Prisjetila se i drugih incidenata zbog kojih su uslijedile godine terapije, poput fotografa koji ju je fotografirao u eksplicitnim izdanjima kada je imala samo 12 godina.

“Surađivala sam s fotografom koji je završio u zatvoru. Bio je opsjednut sa mnom. Fotkao me u neprimjerenim izdanjima za koje sam ja mislila da su sasvim normalni. Silio me da na fotkama plazim jezik. To je bilo seksualno. Stalno je radio milkshakeove. Nikad nisam popila nijedan jer su mi bili odvratni. Tjerao bi djevojčice da ih piju i tako bi ih drogirao”, izjavila je starleta.
Traumatična iskustva tu nisu prestala, već je Katie netko pokušao namamiti u automobil i oteti ju.

“Moja mama je doživljavala istu stvar. Moj tata je otišao. Podsvjesno vaš um sve pamti. Psiholozi su dokučili da je to razlog zašto stalno izlazim i ulazim u veze. Ne želim takvu očinsku figuru, uvijek me iznevjere. Sve nedaće u mom životu povezane su s muškarcima”, zaključila je Price.

Previous articleKADA KUPIŠ JEFTINI IPHONE DOBIJEŠ TO
Next articleKAKO DA POVEĆAMO MALE PROSTORIJE