RAZOTKRIVENE MRAČNE TRAUME LEJDI GAGE KOJE NIKO NIJE ZNAO

Bila je KONOBARICA, mislilu su da je ROĐENA KAO MUŠKO!

Američka pjevačica Lejdi Gaga (35), čije je pravo ime Stefani Džoan Anđelina Đermanota, se rodila 28. marta 1986. godine u Njujorku, a juče je napunila 35 godina.
Naime, pjevačica je veoma mlada počela da se bavi muzikom, a s četiri godine je počela da svira klavir jer je njena majka insistirala da postane kulturna mlada dama. S jedanaest godina krenula je da pohađa privatnu katoličku školu “Convent Of A Sacred Heart”.

Prve godine je tri dana provela u samostanu, gde je odjevanje bilo strogo propisano. Upravo to iskustvo ju je kasnije podstaklo, kako i sama kaže, da eksperimentiše s modom.

Već tada je bila jako poznata kao glumica, često se i previše uživjela u svoje uloge. Sa sedamnaest godina uspjela je da upadne u prestižnu školu umetnosti “Tisch”. Tamo je unaprijedila svoje stvaralačke sposobnosti pišući eseje o umjetnosti, religiji i društvenim problemima. No, brzo je shvatila kako to nije za nju, pa je nakon samo jedne godine odustala od studiranja na jednom od najpoznatijih univerziteta u Njujorku.

Nedugo nakon toga, napustila je svoj porodični dom na Menhetnu i preselila se u zabačeni stan u Bruklinu. Tamo je, kako je sama rekla, upala u loše društvo i eksperimentisala s drogama. Radila je i kao konobarica kako bi finansirala svoje nastupe
Sama je 2009. godine podstakla priče o tome da je hermafrodit i da ima muški polni organ, a na konkretna pitanja o tome nije htela da odgovara. Glasine o tome da ima penis eskalirale su nakon što je na koncertu silazila s motora, a ispod haljinice se mogla primetiti sumnjiva izbočina. Lejdi Gaga kaže da je to bila slučajnost. Uz to Lejdi Gagu aktivno podržava LGBT zajednicu i za sebe govori da je biseksualka.

Njen bivši menadžer Dejvid Simnej je objavio 2010. godine biografiju “Poker Face: The Rise and Rise of Lady Gaga” u kojoj otkriva koliko je visoku cijenu platila za slavu.

– Lejdi Gaga se panično boji samoće, tako da svaki put, čak i kad se tušira, neko od njenih saradnika mora da bude s njom pod tušem. Naravno, ukoliko nema partnera – otkrio je Dejvid.

Jedna od saradnica ispričala je kako ju je pjevačica svako veče preklinjala da spava s njom, samo da može nekoga da zagrli. No, pod tušem i u krevetu nikada nije bilo ničeg seksualnog.

Iako za sebe kaže da nije bila na plastičnim operacijama i da se ponosi svojim italijanskim nosom, brojne slike iz mladosti, a i razni ugledni hirurzi govore suprotno.

– S obzirom na to da joj nedostaju ekspresije lica, pretpostavljam da je stavljala botoks. Očita je razlika i u njenom nosu, pa se sigurno podvrgla rinoplastici – rekao je jedan britanski hirurg.

Okušala se i u glumačkim vodama, 2018. godine glumila je u filmu “Zvijezda je rođena” sa Bredli Kuperom. Kuper je bio veliki fan Lejdi Gage i smatrao je da je idealna za ulogu pjevačice koja kreće s dna i na kraju zasjeni suprugovu muzičku karijeru.

Trenutno snima film “House of Gucci” sa Adamom Drajverom (37) i Al Paćinom (80) u Italiji, a mnogi predviđaju da će za ulogu Patricije Ređijani dobiti Oskara.

Previous articleAMERI UPUTILI PRIJETNJE BIH
Next articleBOSANAC IMAO 49 BRAKOVA I 550 ŽENA I NIJE MOGAO NI SA JEDNOM