KAKO JE SRPKINJA OSVOJILA KAZAHSTANCA I PLIVA U NOVCU

Život fatalne influenserke ne prestaje da intrigira!

Njen život se vrtoglavo mjenja kada iz Srbije odlazi u Dubai da radi kao hostesa
Influenserka Milica Polskaja svojim intrigantnim privatnim životom ne ostavlja ravnodušnim pratioce na svim društvenim mrežama. Danas je udata za Kazahstanca i sa njim ima četvoro djece Filipa, Gošu, Lava i Sofiju.
Ona je u nedavnoj ispovjesti za “Blic” otkrila detalje svog života.
” Studirala sam državni Pravni fakultet dve godine. Na početku sam bila na budžetu, dok sam u trećoj morala da pređem na samofinansiranje. Rešila sam da zaradim novac sama za školovanje i tako sam krenula u Dubai. Prvi put sam otišla na letovanje, a kasnije i da radim. Potpisala sam ugovor preko mejla, imala onlajn intervju preko “Skajpa” i dobila posao hostese. Kartu i smeštaj mi je na početku obezbedila kompanija. Kasnije sam unapređena i prešla sam da radim kao PR jednog poznatog kluba”, započela je svoju priču Polskaja, a onda otkrila kako je došlo do famoznog susreta sa suprugom Kazahstancem kojeg ne želi da otkriva u javnosti.

” Upoznali smo se u jednom noćnom klubu. Prvi put nisam želela da se upoznam sa njim, jer je dva sata pre toga njegov prijatelj prišao da se fotografiše sa mnom. Njegov drug je ogroman i debeo i pred kraj on moj sadašnji muž pošalje svoju drugaricu da se upozna sa mnom, znači prvo se fotografisao drug, a onda šalje drugaricu. Drugo veče sam ga opet srela u istom klubu. Držao je dve čaše sa šampanjcem i nasmejao se. Ostala sam malo i kratko sa njima, jer je bio prelep. Taman ten, beli zubi, plave oči, sve je to imao. Dala sam mu posle sat vremena svoj broj telefona i malo smo se izigrali. On me je zvao sutradan na sastanak, da bi mi nakon toga otkrio da je rekao svom drugu “ona će meni da rodi sina” – govori ona, a ostatak je po svemu sudeći istorija.
Kako ističe kod njega ju je najviše osvoio osmjeh (zamisli) i prelijepe plave oči (mwaaa). Iako se spekuliše da je on milijarder, Milica tvrdi suprotno.
U tome nema istine da je milijarder. Biznismen je, ima svoju fabriku i to je sve što želim o tome da kažem. Želim da zadržim našu privatnost – govori influenserka koju je majčinstvo potpuno promjenilo.
Jako! Spoznala sam šta je to bezgranična ljubav. Sada sam mnogo zrelija i imam neke druge prioritete nego kada sam živela u Srbiji. Ipak, ja sam iz zemlje otišla jako rano, a tada su mi na prvom mestu uvek bili izlasci i fakultet”, iskreno izjavljuje Polskaja koja ističe da u Srbiji nikada nije živjela skromno jer su joj roditelji, kao i baka i deka, obezbjedili sve šta joj treba.
Na samom kraju razgovora dodaje da ne priželjkuje ni veću vilu, ni privatni avion, jer joj sitnice zapravo čine život lepšim.

Previous articleSTVARI KOJE MUŠKARCI MRZE KOD ŽENA U ČETRDESETIM
Next articlePLAN ILUMINATA