DEČKO JE NEZASIT

Djevojku prevario s 12 godina starijom glumicom, pa nju ostavio zbog treće! SAD JE OVA PRVA TRUDNA

Mogli bismo reći klasičan ljubavni četvorougao, a još kad se u to bude umješala njegova majka izbiće kurcšlus
Nikolo Zaniolo je jedan od najtalentovanijih italijanskih fudbalera, međutim, pažnju javnosti posljednjih mjeseci dok se oporavlja od teške povrede koljena na sebe skreće svojim nezasitim ljubavnim apetitima i raskalašnim životom.

Naime, zimus je najprije stigla potvrda da mu je nova djevojka – 12 godina starija rumunska manekenka i glumica Madalina Genea, jedna od najatraktivnijih u “sedmoj umetnosti”, ali, njihova veza je okončana prilično brzo jer je Nikolo našao “novu ljubav”. I to dok čeka dijete – sa skroz trećom djevojkom. I producenti španskih serija bi pozavidjeli mlađahnom fudbaleru.
Zaniolo je činjenicu da se od jesenas oporavlja od povrede ligamenata koljena koristio za razne ljubavne “zgode i nezgode”.
Madalina Genea je pala na njegove zavodničke čari – ali “uzalud”. Ova zanosna glumica, inače majka četvorogodišnje djevojčice, poslije kratkih veza sa “velikim šmekerima” kao što su fudbaler Marko Borijelo i glumac Džerard Batler, nedavno je javno potvrdila da se zabavlja sa biserom Rome, ali…
Nikolo Zaniolo je, prosto, ostavio (“sada očajnu”, kako to javlja Korijere delo sport) Geneu, i rješio da uplovi u vezu sa atraktivnom modnom blogerkom Kjarom Nasti.
Njih dvoje su se najprije “skrivali od javnosti”, ali su sada počeli da objavljuju i zajedničke fotografije, što je uz ljubavne poruke poput “on je moje sve” potvrdilo da su, zaista, par.
Kjara Nasti je slavu u Italiji stekla kao modna blogerka, ali u posljednje vrijeme je “na lošem glasu” jer objavljuje fotografije i snimke na kojima “previše toga otkriva” pa je često i na udaru kritika da se odala “životu starleta” umjesto “da je nastavila s onim što joj je dobro išlo”.
Ipak, skoro dva miliona pratilaca na Instagramu nije brojka koja je u padu – baš naprotiv…
Zaniolo je, međutim, u kontaktu i sa trećom djevojkom – svojom prošlogodišnjom, Sarom Skaperotom.
Njih dvoje su se burno rastali, ali kako je pred taj rastanak došlo i do začeća bebe, ovih dana su, kako piše “Korijere delo sport”, Nikolo i Sara u “pristojnim odnosima”.
To što je upoznao Madalinu Geneu je i dovelo do toga da Nikolo Zaniolo ostavi trudnu djevojku, ali je i glumicu ostavio – jer je upoznao “nestašnu blogerku”.
Kako je krenuo, rekli bi zli jezici, ovaj četvorougao bi uskoro mogao da postane petougao, šestougao, jer Zaniola, očigledno, baš i “ne drži mesto”…

Previous articleOBJAVIĆU NAŠ INTIMNI FILM
Next articleNAPADI OD STRANE ROTHSCHILDA NA GIBSONA