BRED NAKON 5 GODINA DOBIO ZAJEDNIČKO STARATELJSTVO NAD DJECOM

Nakon sudske bitke koja je trajala skoro 5 godina holivuska zvijezda Bred Pit dobio je zajedničko starateljstvo nad šestoro djece, zbog čega je njegova bivša supruga glumica Andželina Džoli pobjesnila.

“Tako mu je laknulo. Njegova jedina namjera je da provodi više vremena sa djecom”, rekao je izvor za jedan strani medij.

Džoli i Pit su roditelji šestoro djece, od kojih je pet maloljetno: Medoks (19), Paks (17), Zahara (16), Šajlo (14) i blizanci Vivijen i Noks (12).

Poslije mjeseci svjedočenja svjedoka i stručnjaka za usluge djeteta koji su razgovarali sa njihovom djecom, sudija Džon Oderkirk navodno je jasno iznio svoja razmišljanja o presudi.
“Brad je samo pokušavao da ima više vremena sa svojom djecom – i bilo je jasno da je Anđelina učinila sve što je moguće da to spriječi. Ovo suđenje trajalo je nekoliko mjeseci i bilo je tona svjedoka, stručnjaka, terapeuta i drugih ljudi koji su bili sa djecom i oko njih, a odluka je zasnovana na ovome”, rekao je izvor.

Glumica (45) će kako se izvještava, nastaviti svoju pravnu borbu i rekla da je presuda sudije više bila “probna odluka”.

“Zajedničko starateljstvo nije pitanje na koje se Anđelina protivi, bilo je drugih pitanja koja zabrinjavaju, ali sudski postupak je zatvoren i zapečaćen” rekao je izvor za strane medije.
Anđelina je pokušala da otpusti privatnog sudiju kojeg su angažovali da odlučuje o slučaju u dokumentu koji je u ponedjeljak dostavljen Kalifornijskom drugom okružnom apelacionom sudu.

Anđelinini advokati tvrdili su da sudija “nije adekvatno razmotrio doprinos njihovim iskustvima, potrebama ili željama”, što krši državni zakonik koji omogućava maloljetnicima od 14 do 17 godina da svjedoče.

(Mondo.rs)

Previous articleHAOS U ŠPANIJI, GORI “SANTJAGO BERNABEU”: ZAPALIO SE STADION REAL MADRIDA
Next article“OČUH JE HTIO SEKSUALNO DA ME ZLOSTAVLJA KAD SAM IMALA 15 GODINA”