ZATEKAO HOROR

Ženu našao mrtvu u lokvi krvi, kraj nje bilo novorođenče

epa08793977 Austrian police arrive at the scene after a shooting near the Stadttempel’ synagogue in Vienna, Austria, 02 November 2020. According to recent reports, at least one person is reported to have died and three are injured in what officials treat as a terror attack. EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Ljekari u Lincu spasli su život tek rođene bebe, koju je majka rodila kod kuće, a potom preminula od posljedica krvarenja.
Muškarac (34) noćas je iza ponoći pronašao beživotno tijelo svoje supruge (32) i kraj nje novorođenče. Žena je ležala na dušeku natopljenom krvlju, dok je kraj nje ležala djevojčica.

Kako austrijski mediji prenose, nesrećnoj ženi je ovo bilo treće dijete. Nije poznato gdje je suprug bio kada je krenuo porođaj, kao ni zašto nesrećna žena nije pozvala hitnu pomoć. Sumnja se da je porođaj krenuo oko 22 sata, ali još nije poznato zašto je došlo do obilnog krvarenja, usljed kojeg je porodilja preminula. Naređeno je da se uradi obdukcija, piše Telegraf.

Otac je, nakon što je pronašao mrtvu suprugu, uzeo novorođenče i umotao ga u ćebe, nakon čega je pozvao hitnu pomoć, koja je djevojčicu u stabilnom stanju prevezla u bolnicu u Lincu.

Previous articleGOTOVO! KARI SE VRATIO NA KLUPU SRBIJE: SPREMAN JE POSLJEDNJI PLES
Next articleZANATSKA RADNJA ” ELEKTROSERVISER” PRIJEDOR IZRADILA INSTALACIJE ZA MEDICINSKE GASOVE U PRIJEDORSKOJ BOLNICI