TUBIN KUD’ĆE ŠTA ĆE NEGO U POSLANIČKI KLUB SP-a

Lider Socijalističke partije Petar Đokić izjavio je danas u Banjaluci da narodni poslanik Milan Tubin svoj dalji politički angažman nastavlja u ovoj stranci.
Đokić je rekao da Tubin, kao kadar iz Prijedora, može dati svoj politički doprinos radu SP-a u toj regiji, ali i Klubu poslanika SP-a u parlamentu Srpske.

– Najbolji izbor je da svoj politički život nastavi u okviru ove partije. Mi ćemo, zahvaljujući tome, imati još razvijeniji Klub poslanika. Prošle godine smo imali pokušaj puča u partiji, koji je propao i mi smo ga u cijelosti sanirali – istakao je Đokić.

Novi kadar Socijalističke partije Milan Tubin naglasio je da će svojim radom i trudom nastojati da opravda povjerenje koje mu je ukazano prijemom u jednu od najstarijih partija u Srpskoj.

– Ova stranka ima dugu tradiciju u Potkozarju iz kojeg ja dolazim, gdje je socijalistička ideja zastupljena od davnih vremena. Nadam se da ćemo graditi dobru budućnost za sve građane Republike Srpske, prijedorsku regiju, ali i sam grad Prijedor – naveo je Tubin dodajući da odluka o dolasku u SP nije od juče, već da razgovori traju duže vrijeme.

Tubin je napomenuo da nije bio saglasan sa idejom prethodnih stranaka u kojima je bio angažovan.

Previous articleMUĆAK GOSPODARI PRIJEDOROM: SVE POSLOVE ON UZEO
Next articleCIJELA SRPSKA ŽIRANT DALIBORU PAVLOVIĆU ZA 20 MILIONA KM