TRIVIĆEVA O AFERI KISEONIK

Pozivam nadležne da budu efikasniji nego ikada

Kako je firma “TGT Tehnogas” prometovala kiseonik ako nema dozvolu za to? Ko je zapravo uvozio kiseonik i kakav? Ko su odgovorni za sva dešavanja, moguća krivična djela, nepravilnosti i na kraju, očigledno urušavanje zdravstvenog sistema, bar u smislu da nakon mnogobrojnih afera, narod počinje gubiti povjerenje u zdravstvo?
Napisala je ovo na svom Fejsbuku potpredsjednica PDP, Jelena Trivić, i poručila da, u “moru informacija, optužbi, demantija, činjenica, pokušaja izvrtanja istih i skretanja pažnje”, nadležni moraju dati odgovore na ta pitanja.

To sigurno nisu zaslužili časni ljekari i medicinski radnici, ali do toga dovodi neodgovorna politika. Postoje nadležne institucije – od inspekcija do tužilaštava, koji što prije moraju da daju odgovore na ova pitanja. Njihova dužnost jeste da rade po svim pravilima, da detaljno ispitaju sve navode i dokumentaciju, ali u ovom slučaju da budu efikasniji nego ikada, jer narod sa nestrpljenjem očekuje odgovore na koje ima svako pravo – poručila je Trivićeva.

Previous articleZAVRŠENA OBDUKCIJA UBIJENE DJECE U ZAGREBU, ZATRAŽENE DODATNE ANALIZE
Next articleCILJ OTIMANJE IMOVINE SRPSKE