STANIVUKOVIĆ ODGOVORIO ĐAJIĆU

Ne znam ko je pojeo jaja i plazmu, ali znam da porodilje nisu (VIDEO)

FOTO: SINŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Nakon što sam pokazao fotografije hrane sa Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske, dobio sam kritiku nutricioniste koja me pitala: ko je pojeo jaja i plazmu? Ne znam ko je pojeo, ali znam da porodilje i pacijenti nisu.
Rekao je ovo gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivukoviću, nakon što su iz UKC pokazali fotografije hrane za koju tvrde da se služe porodiljama.
Đajić me demantovao po stoti put i to ekskzulivim fotografijama hrane sa Kliničkog centra. Izgleda da mene građani lažu i šalju ovakve fotografije. Ne znam zašto svi zajedno obmanjujemo javnost. Međutim, mi svi znamo kakava je hrana na UKC, svi imamo nekoga ko je gore bio – rekao je Stanivuković.

Stanivuković kaže da nema potrebe da bilo ko laže, jer narod sve vidi i razumije.

– Naš narod nije mekušac, nije neko ko se žali. Sve može da razumije, osim laži. Budite iskreni i recite da je tako, popravićemo, treba nam vremena. Zašto sve odmah demantujete? Isto ste uradili i sa kuhinjom kada je inspekcija utvrdila da je u katastrofalnom stanju. Renovirali je preko vikenda i poslali nove fotografije. Isto radite i sa kiseonikom – rekao je Stanivuković, između ostalog, u svom novom videu

Previous articleUNUK SJEKIROM UBIO SVOJU BAKU
Next articleKINESKU ZVIJEZDU MUŽ POLIO BENZINOM I ZAPALIO – UŽIVO!