Obrt u slučaju Džonićevih sinova? Evo gdje su bili kobne noći…

Džonićevi sinovi, Milan i Stefan, navodno imaju dobar alibi za noć kada je ubijena porodica Đokić.

IZVOR: FACEBOOK/PRIVATNA ARHIVA

Prema nezvaničnim informacijama S. Dž., koji je pripadnik Vojske Srbije je u noći između 26. i 27. septembra bio u kopnenoj zoni bezbjednosti, a drugi sin M. Dž. koji je vatrogasac bio je u smjeni na poslu.

“Oni su uhapšeni da bi se provjerilo da li su na neki način bili upoznati sa time šta je njihov otac uradio”, navodi izvor “Blica”.

Na imanju Stefana Džonića u Moravcu je prije nekoliko dana pronađeno je 43.000 evra za koji se vjeruje da je pripadao ubijenoj porodici Đokić. Veći dio novca je bio zakopan u voćnjaku ispod šljive, a manji je bio sakriven u njegovoj kući, u usisivaču.

Pogledajte gde je pronađen novac:

Obojica sinova su, navodno prošla poligraf u prvom krugu nakon ubistva Đokića, ali zbog težine djela potrebno je pouzdano provjeriti imaju li neku vezu sa zločinom.

Više javno tužilaštvo u Nišu je nakon jučerašnjeg saslušanja donijelo naredbu o sprovođenju istrage protiv Gorana Džonića, kao i njegovih sinova S. Dž. i M. Dž. zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo teško ubistvo.
Nakon saslušanja njima je određen pritvor do 30 dana kako bi se spriječio uticaj na svjedoke koje je potrebno ispitati, kao i zbog visine zaprijećene kazne za navedeno krivično djelo, čije je izvršenje uznemirilo javnost.

Goran Džonić je tokom prvog saslušanja pokušao upravo sinove da okrivi za monstruozni zločin. Tada su obojica Goranovih sinova ispitani i obojica su prošli poligraf, nakon čega su pušteni. Policija je tada već imala materijalne dokaze koji upućuju na to da je Džonić učestvovao u stravičnom zločinu, a pronađeno je i oružje kojim su Đokići ubijeni.

Previous articleUhapšen jedan od najvećih narko-bosova na svijetu
Next articleNa svadbi Tamare Đurić njen bivši se ljubio sa muškarcem