MLADIĆ IZBODEN NOŽEM U MASOVNOJ TUČI, BORE MU SE ZA ŽIVOT

U Hadžićima je došlo do tuče u kojoj su povrijeđene tri osobe, od kojih je jedna zadobila povrede opasne po život, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Kantona Sarajevo.

Dvije osobe su uhapšene zbog pokušaja ubistva, a u sinoćnjoj tuči je učestvovalo pet osoba, od kojih je jedna maloljetna.

Sinoć u 20.05 časova policija je obaviještena da je došlo do tuče u Bjelašničkoj ulici, u opštini Hadžići.

Policijski službenici došli su do saznanja da su se potukle osobe iz Hadžića S.Č. (19), S.Č. (19) i maloljetna osoba (17).

Oni su se sukobili sa D.P. (39) i S.P. (18), takođe nastanjenim u Hadžićima.

Tom prilikom je S.Č. zadobio teške tjelesne povrede opasne po život, nanesene oštrim predmetom, a ljekarska pomoć mu je ukazana u Univerzitetskom kliničkom centru u Sarajevu, gdje je zadržano na daljem liječenju u Klinici za abdominalnu hirurgiju.

Lakše tjelesne povrede zadobili su S.Č. i maloljetna osoba, koji su, nakon ukazane ljekarske pomoći u UKC-u i Opštoj bolnici “Prim. dr Abdulah Nakaš” u Sarajevu, upućeni na kućno liječenje.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj su obavili pripadnici Uprave policije MUP-a ovog kantona.

Sinoć u 22.50 časova uhapšeni su D.P. i S.P. zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivično djelo ubistvo u pokušaju i sprovedena su u prostorije Jedinice MUP-a Kantona Sarajevo za obezbjeđivanje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode. Policija nastavlja rad na dokumentovanju tog krivičnog djela.

Previous articlePRIJEDOR: LOPOVI OPUSTOŠILI LOKALE
Next articleBAKA “OGREBALA” 500.000€, VLASNIK TRAFIKE JOJ OTEO SREĆKU I POBJEGAO!