MAJA DRAGOJEVIĆ USPAVALA OPOZICIJU U PRIJEDORU

Već mjesecima kroz uši nam prolaze razne afere vladajuće garniture kako na republičkom nivou tako i na lokalnom. U ovom tekstu malo ćemo se osvrnuti na prijedorsku opoziciju, koju, možemo reći predvodi Dr Maja Dragojević, da se ne lažemo.

U svakom slučaju, voljeli bih da naglasimo, da svaka kritika nije zlonamjerna, već produktivna i treba da djeluje afirmativno. Nekoliko afera prošlo je kroz Prijedor a da se se prijedorska opozicija kasno obratila javnosti i nije djelovala blagovremeno.

Jedina dva heroja Prijedora Stanislav Liščinski i Marko Munjiza uz podršku nekoliko Internet portala uspjevaju razotkriti prijedorske afere vodeće garniture a da ispred njih nisu javno stali zvaničnici prijedorske opozicije.

Preko ove zadnje afere u vezi kiseonika u UKC Banja Luka nismo mogli prijeći.

Kao ljekar Maja Dragojević se tek dva dana poslije obraća javnosti i komentariše navodna dešavanja. Samo malo, dva dana poslije se obraća javnosti. Draga gospođo, vaše je izaći u prve redove i kao ljekar, stati u odbranu i zaštitu građana a vjerujem da ste imali pravovremene informacije a ne dozvoliti drugim populistima da preuzmu vašu dužnost.

Samo da se podsjetimo i kad je Nebojša Vukanović završio u zatvoru zbog njegovog djelovanja u Trebinju, prijedorska opozicija na čelu sa Majom Dragojević opet je zakazala sa reakcijom jedan dan. U redu, oprostili smo zakašnjelu reakciju. Može se desiti.

Treće, afera u vezi propalih vakcina u Prijedoru , svi portali su objavili i već je vijest bila na državnim televizijama ali opozicija u Prijedoru opet kasni.

Na kraju se pitamo, da li Maja Dragojević uspavljuje prijedorsku opoziciju ili nju politika uopšte ne interesuje.

U politici nema spavanja i ako ste se odlučili za taj pravac, MORATE BITI BUDNI 24 SATA

TPTIMES.NEWS

Previous articleZA 6 MJESECI PROGLASIT ĆEMO NEZAVISNOST RS
Next articleGORICA DODIK PROLUPALA NA STANIVUKOVIĆA: ” UNIŠTIO SI NAM PORODICU, JA ĆU TE PROKLETI…”