MAJA DRAGOJEVIĆ IDE DO KRAJA! PRIJEDORSKI SDS ZAHTIJEVA OSTAVKU PAVLOVIĆA!

Gradski odbor Srpske demokratske stranke u Prijedoru razmatra radikalne korake za smjenu gradonačelnika Dalibora Pavlovića. Maja Dragojević na društvenim mrežama jasna: idemo do kraja! Ultimatum postavljen na 24 sata ili oštra reakcija! Moguća ulica?

Nakon objavljivanja neprimjerenih, šokantnih i skandaloznih fotografija gradonačelnika Prijedora Dalibora Pavlovića, koji fotografiše “selfije” pored WC šolje, pije veliku količinu tableta i najavljuje svoje samoubistvo vješanjem i predoziranjem, prvi se javnosti obratio prijedorski SDS zahtjevom za smjenu Pavlovića.

“Srpska demokratska stranka zahtjeva hitnu i neopozivu ostavku gradonačelnika Prijedora jer se očigledno radi o čovjeku koji više nije sposoban da upravlja trećim najvećim gradom u Republici Srpskoj”, navodi se o saopštenju koje je objavljeno na zvaničnoj stranici ove stranke.

U saopštenju koje je objavila Srpska demokratska stranka, navodi se da se na fotografijama nalaze supstance koje mogu da asociraju na “narkotička sredstva”, što navedenom slučaju daje dimenziju u koju se trebaju uključiti policija i tužilaštvo. “Očigledno je da je zdravstveno stanje gradonačelnika Pavlovića ozbiljno narušeno”, navode iz prijedorskog SDS-a.

Predsjednica Gradskog odbora SDS Prijedor, dr Maja Dragojević Stojić, na svom Fejsbuk profilu navela je da “obavljanje javne funkcije zahtijeva lični integritet i odgovornost u javnom nastupu”, te je jasno podcrtala da je ostavka gradonačelnika Pavlovića jedini ispravan čin.

Kako navode naši neimenovani izvori iz prijedorskog SDS-a, sljedeći koraci ove organizacije su formulisanje zahtjeva za smjenom gradonačelnika Pavlovića, kao i drugi koraci čiji će intenzitet zavisiti od odluke koju Pavlović donese u narednih 24 sata nakon objave gore navedenog saopštenja i poruke.

“Bravo Majo! Istrajati na ostavci, jedini je ispravan put. Puna podrška”, samo je jedan od brojnih komentara podrške Maji Dragojević u namjeri smjene Pavlovića.

Gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović nije odgovarao na brojne pozive koje smo mu uputili u toku dana.

Previous articleTEGELTIJA DONIO ODLUKU O SMJENI MINISTRA PODŽIĆA
Next articleTRANSPARENT ISPRED STANIVUKOVIĆEVE KUĆE