Kompletna PORODICA Dragojević u Zadruzi

Porodica Dragojević trpi veliki pritisak otkako je Dalila Dragojević prevarila Dejana Dragojevića sa Filipom Carem. Upravo Dejanovi najbliži članovi porodice, kako piše Telegraf.rs, majka Biljana, tata Goran i brat David spremni su da za Novu godinu uđu u Zadrugu i suoče se “oči u oči” sa bivšom snajkom.

Nije tajna da Dragojevići sa bivšom, a po svemu sudeći, i budućom snajom, nisu u dobrim odnosima, a sada su rešeni da se sa njom i obračunaju i to u programu uživo, kada tokom novogodišnjih praznika porodica posećuje zadrugare.

Biljana, Goran i David su spremni da uđu u Zadrugu u novogodišnjoj noći. Oni su rešeni da otvore Dejanu oči i da ga odvrate od definitivnog pomirenja i vraćanja na staro. Uopšte ih ne zanima šta će Dalila da kaže i da li će da napravi skandal – reko je za Telegraf Jestet izvor blizak porodici Dragojević.

– Biljanu opšte ne zanima Dalila, ona vidi da njen sin nije dobro i želi da mu pomogne da se izvuče iz svega, da očvrsne i da mu da do znanja da ima gde da se vrati nakon rijalitija, te da su su vrata porodične kuće za njega uvek otvorena ali bez Dalile sa kojom je spremna i da se obračuna te da joj kaže sve u lice šta misli – navodi izvor.
Neću ulaziti u Zadrugu, poslao sam im paket danas, nadam se da će dobiti. Nisam se neko vreme čuo sa Goranom, ne znam da li on ulazi. Pogodili su me neki komentari koje je davao za novine ali razgovaraćemo. Nisam ni siguran da li su novine napisale istinu pa ne mogu unapred da se ljutim na čoveka. Polako da se sve slegne, razgovaraćemo – rekao je Huso za Telegraf Jetset.

Previous articleNešić pozvao partnere na sastanak, ali oni nisu mnogo zainteresovani
Next articleZdravstveni radnici u Konjicu će konačno dobiti plaće, postignut privremeni dogovor