IZGREBANA, PRESTRAŠENA, ALI ŽIVA: PREKO ŽENE PREŠLA CIJELA KOMPOZICIJA

U ovakvim situacijama nemoguće je zaustaviti voz, a mašinovođa koji je se nalazio za kontroloma kaže da se nesreće na pruzi nikada ne zaboravljaju.

Zahvaljujući čistoj sreći ovog vikenda izbjegnuta je tragedija na železničkoj pruzi koja dijeli dva osiječka naselja – Drvljanik i Sjenjak, a mašinovođa koji je upravljao vozom i dalje je u nevjerici oko toga šta se dogodilo.
Jedna žena je prelazila van obilježenog prelaza za građane i tako zamalo izgubila život. Kada je izgledalo kao da nema spasa, njena sudbina je dobila neočekivani obrt. Ona se u trenutku kada je videla da nailazi voz, uspaničila i saplela između dveju šina! Tako je, njeno tijelo u potpunosti prekrio voz, ali osim ogrebotina, žena nije imala većih povreda.

“Ona je prestrašena i izgrebana, ali živa, iako je grdosija od voza prešla preko nje cijele”, poručuju iz policije, i dodaju – sreća je što se nije pomerala dok cijela kompozicija voza nije prošla.

Mašinovođe sa druge strane u ovom dijelu saobraćajnice, voze tek brzinom od 30 kilometara na sat, baš zato što znaju da su sugrađani nesavjesni.

U ovakvim situacijama nemoguće je zaustaviti voz, a mašinovođa koji je se nalazio za kontroloma kaže da se nesreće na pruzi nikada ne zaboravljaju, kao i da mu je drago što je u ovom slučaju izbjegnuta tragedija.

“Bilo mi je loše i strahovao sam od najgoreg. Železničari nose sjećanja na tragične nesreće. Uvuku ti se u mozak i nikada se ne zaboravljaju, iako se sve srećno završilo, ne mogu da se opustim”, zaključio je on.

Previous articleLUKAČ JE KATEGORIČKI ODBIO ZAHTJEVE DODIKA, STEVANDIĆA I KASIPOVIĆA DA MUP- RS NE POSTUPI PO BAJIĆEVOJ NAREDBI
Next articleOVO JE ZNAK DA STE U TOKSIČNOJ VEZI: SVE ŽRTVE IMAJU ISTU OSOBINU