HIT OBJAVA HRVATSKE MINISTARKE: NEMAM POJMA ŠTA JE U VAKCINI

Hrvatska ministarka odbrane Željka Antunović zamolila je sve da podijele njenu objavu na Fejsbuku.

Na društvenim mrežama širi se objava nekadašnje hrvatske ministarke odbrane Željke Antunović, koja je objasnila zašto se vakcinisala protiv korona virusa, iako ne zna šta ona sadrži i poručila da takođe ne zna ni šta se nalazi u kroasanima, bureku ili ćevapima.

“Vakcinisala sam se protiv korone. I ne, nemam pojma što je u vakcini, ni u svim onima koje sam dobila kao dijete, kao što nemam pojma ni šta sve zapravo ima u lijekovima poput Neofena ili Andola, koje uzmem kad zaboli glava ili udari temperatura, ni šta je u drugim tretmanima – anesteziji prilikom operacije ili najobičnije popravke zuba, antibiotiku protiv upale, ni u vakcini protiv tetanusa, gripa, protiv ospica ili u vakcinama za djecu. Vjerujem svom doktoru kad kaže da je potrebno”, napisala je, pa dodala:

“Takođe ne znam tačno ni pouzdano što je sve u kroasanu, bureku ili ćevapima. Nemam pojma ni što je sve u drugoj hrani koju pojedem, piću koje popijem… Ne znam niti svaki sastojak mog sapuna ili šampona ili dezodoransa. Ne znam dugoročni učinak korišćenja mobilnog telefona niti da li je kafić u kojem sam upravo popila duži espreso zaista koristio čiste šoljice i da li je osoblje opralo ruke.”

Ona je istakla da je mnogo stvar koje ne zna, ali da zna razloge zbog kojih se vakcinisala.

“Znam samo jedno – život je kratak, jako kratak, a ja i dalje želim da radim nešto drugo osim da sam kod kuće. I dalje želim da izlazim, družim se i putujem i grlim ljude bez straha i pronađem onaj osjećaj života ‘od ranije'”, istakla je ministarka.

Među razlozima za vakcinisanje je navela: da se ne razboli i ne umre od korone, da ne zarazi svoje najbliže, ali i one potpuno nepoznate, da može da zagrli najbliže, da živi život…

Previous articleDVIJE STRANKE NAJAVILE SVEČANI DEFILE KROZ CENTAR GRADA
Next articleOGLASIO SE TITOV UNUK JOŠKA, BRANI BRATA KOJI JE NA INTERPOLOVOJ POTJERNICI