GURNULA ŽENU POD VOZ (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Samo je cipela pala pored nje: Žena ustala sa klupe na stanici, pa gurnula drugu ženu

Nadzorna kamera snimila je zastrašujući trenutak kad je žena gurnula jednu osobu na nadolazeći voz u metro stanici Tajms skver u Njujorku u ponedjeljak ujutro.
Na snimku se vidi žena kako sjedi na klupi čekajući voz, a kad se pojavio oko 8.15 ona je skočila i gurnula svoju žrtvu pravo na njega. Nakon toga je zastala dok je pored nje na pod pala cipela žrtve, a potom i sama žrtva. Napadač je ušao u voz miješajući se sa ostalim putnicima.

Žrtva, 42-godišnja žena, gurnuta je sa platforme na voz dok je prilazio stanici i vjeruje se da napad nije bio isprovociran. Žena je prevezena u bolnicu i u stabilnom je stanju, a pretrpila je povrede na licu tokom napada, prenio je Dejli mejl.

Svjedoci su rekli su da je žena “natempirala svoj napad”.

– Ovo je užasno – rekao je putnik C.J. Stjuart.

– Ovako je bilo osamdesetih – rekao je drugi putnik.

Osumnjičena za napad – koja još nije uhapšena – gurnula je žrtvu nekoliko sati nakon što se čovjek upucao u nogu na istoj metro stanici. Ovo nije prva pucnjava ove godine na Tajms skveru, popularnom turističkom mjestu, ukazuje Dejli mejl.

U maju je troje prolaznika pogođeno zalutalim mecima nakon što je čovjek počeo da nasumice puca tokom svađe sa nekim, kako je rekla policija.

U drugom incidentu, četvorogodišnja djevojčica je pogođena u nogu, a 24-godišnja djevojka u butinu. Takođe, 44-godišnja žena je ranjena u stopalo. Očekuje se oporavak svih pomenutih žrtava, prenosi Blic.

Previous articleDVIJE STVARI VEĆ JASNE
Next articleUHAPŠEN MLADEN GAJIĆ, DIREKTOR BOLNICE U DOBOJU, ZBOG MALVERZACIJA TEŠKIH 127 000 KM