DVOJE U UHAPŠENIH U BANJALUCI: U DVA ODVOJENA SLUČAJA

Mladić čiji identitet nije potvrđen teško je povrijeđen u tuči koja se rano jutros dogodila u Banjaluci.

Banjalučka policija uhapsila je dvije osobe koje se sumnjiče za nanošenje tjelesnih povreda, a karatkeristično je da su se oba slučaja desila na gotovo identičan način ispred lokala na dvije odvojene lokacije, pri čemu su oštećeni zadobili povrede prilikom udara glavom u ivičnjak trotoara.

Povrijeđene osobe zbrinute su na Univerzitetsko-kliničkom centru Republike Srpske.

Kako je potvrđeno iz policije, u nedjelju oko 2.40 časova uhapšen je D.R. iz Banjaluke, zbog sumnje da je počinio krivično djelo tjelesna povreda.

„Istog dana oko pola sata iza ponoći, nadležnoj policijskoj stanici je prijavljeno da je ispred ugostiteljskog objekta u Banjaluci fizički napadnuta jedna losoba. O svemu je obaviješten dežurni tužilac iz Banjaluke“, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Nezvanično saznajemo da se sve dešavalo ispred lokala u centru Banjaluke, a jedan od gostiju poslije ponoći nije hito da napusti objekat, te ga je radnik obezbjeđenja izbacio i odgurnuo ispred lokala, nakon čega je ovaj pao i udario glavom o trotoar.

Drugi slučaj prijavljen je rano jutros, oko dva sata, u banjalučkom naselju Lauš.

Kako nezvanično saznajemo, konobarica u jednom ugostitelsjkom objektu je odgurnula mladića, koji je takođe pao i udario glavom o ivičnjak trotoara i tako zadobio povrede zbog kojih je zbrinut u UKC RS.

Previous articleTEST DREVNIH MUDRACA NAJTAČNIJI TEST LIČNOSTI POTIČE SA TIBETA
Next articleSAFIKADA I SULEJMAN: MALO POZNATA VERZIJA ČUVENE BANJALUČKE LEGENDE