DODIK ME ZVAO TRI PUTA DANAS DA ME PODRŽI

Pavlović poručuje da ga SNSD nije pustio niz vodu

Lažu cijelo vrijeme da me moja politička partija, moji odbornici puštaju niz vodu, niko mene nije pustio niz vodu, poručio je danas okupljenima na skupu podrške u Prijedoru Dalibor Pavlović, aktuelni gradonačelnik.
Pavlović je dodao da je ponosan na predsjednika SNSD Milorada Dodika koji ga je, kako je naveo, podržao.

– Danas me tri puta zvao da me podrži – istakao je Pavlović.

On je istakao da niko nije ucijenjen da dođe na ovaj skup i da ga nije organizovala nijedna partija.

– Vidim da tražite da ne dam ostavku, a ja tražim samo jedno od vas koji volite ovaj grad, ne vjerujete u gluposti, nemojte dozvoliti da protuve koje samo tipkaju na telefonu unište ovaj grad. Veliki broj predsjednika opozicionih partija je uprlo oči u Dalibora, gledajte, imate šta da vidite, čovjeka koji će se sa vama do smrti boriti – poručio je Pavlović.
On je dodao da je njegova duša uz razvoj Grada Prijedora.

– Moja duša, tijelo i um biće u ovoj Gradskoj upravi , ideje koje sam počeo da razvijam i dalje ću razvijati uz ove ljude. Ja sam onaj isti, dijete sa sela, radio sam sa ocem na mješalici za dnevnicu – dodao je Pavlović.
Pavlović je zagrlio predsjednika GO SNSD Sašu Bursaća.

– On mi je rekao čuvaj svoje zdravlje i porodicu a politike će uvijek biti.”

Pavlović je istakao da su mu radili o glavi i da su za to koristili i crnu magiju.
U Prijedoru je u toku skup podrške gradonačeniku Prijedora Daliboru Pavloviću nakon što je opozicija zatražila njegovu ostavka zbog skandaloznih fotografija koje su ovih dana procurile u javnost, a na kojima on navodno pijan i predoziran tabletama leži u toaletu pored WC šolje. Pored fotografija, pojavila se i navodna prepiska koju je Pavlović imao sa jednom ženskom osobom, a u kojoj je prijetio da će se ubiti.

Dodik je takođe nakon svega porčio da očekuje Pavlovićevu ostavku.

Previous articleKRIV SAM ŠTO SAM ČOVJEK
Next articleSUTRA DAN ODLUKE?