AMERIKANAC PREŽIVIO PAD SA DEVETOG SPRATA: PAO NA AUTO

Amerikanac (31) preživio težak pad sa devetog sprata i završio na krovu parkiranog automobila.

Kako su očevici naveli, on je bio krvav i vrištao je, a nakon nekog vremena je pitao jednu prolaznicu šta se to dogodilo.

Kristina Smit (21) prolazila je 6. oktobra oko 10 sati ujutru ulicom u Nju Džersiju, kada je odjednom na BMW pored kojeg je prolazila sa visoke zgrade, sa devetog sprata, pao muškarac.

“Odjednom sam čula strašan zvuk, kao da je nešto eksplodiralo. A onda su krenuli urlici i vrištanje. To je bio muškarac, ruka mu je bila sva krvava. Vikao je ‘Šta se dogodilo?'”

Kako je rekla, odmah joj je laknulo jer je vidjela da je živ, a kako kaže, vjeruje da mu je debela jakna koju je imao pomogla da ublaži pad i zaštitila da od dubljih i opasnijih povreda.

Upozorenje, snimak u nastavku je uznemirujućeg sadržaja:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HudPost (@hudpost)


Muškarac je ubrzo, sav krvav i sa slomljenom rukom, prevezen u bolnicu u teškom stanju. Kako navode strani mediji, on nije radio u zgradi i nikom nije bilo jasno šta je tamo radio, a odbio je da otkrije ime policajcima.

“Upao je u automobil kroz krovni otvor, a zatim je izašao iz automobila i pao na tlo. Pokušavao je da ustane, a ljudi su pokušavali da ga natjeraju da ostane dole dok ne dođe Hitna pomoć”, rekao je Mark (50), koji radi u zgradi.

Previous articlePOSLEDNJE PISMO BIVŠEM PREDSJEDNIKU
Next articleTALIBANI ODBILI SARADNJU S AMERIKANCIMA