ŠOKANTNA ISPOVIJEST PRINCA HARRYJA: JA SAM PIO I DROGIRAO SE, A MEGHAN SE ŽELJELA UBITI

Princ Harry je priznao Oprah u intervjuu koji će biti emitovan kroz pet epizoda pod naslovom “The Me You Can’t See” da je Meghan imala suicidne misli i to kada je bila u poodmakloj trudnoći sa Archeyem.

Spriječila ju je samo pomisao šta će biti sa njim ako “izgubi još jednu važnu ženu u svom životu!”

Na putu ka Royal Ambert holu gdje su imali obavezu da se pojave na nekom događaju, Meghan mu je detaljno ispričala kako je namjeravala da okonča svoj život što je on uporedio sa onim što se događalo 1997. godine, u posljednjim sedmicama života njegove majke Diane.

Kada mi je Meghan rekla šta namjerava da uradi rekla mi je i da je odustala samo zato što nije htjela da dozvoli da izgubim još jednu ženu u svom životu. Moju majku su otjerali u smrt dok je bila u vezi sa nekim čija koža nije bila bijela. I vidite šta se desilo. I sve se to ponavlja sada i trag vodi do istih ljudi, isti model, ista industrija stoji iza toga i oni neće stati dok Meghan ne bude mrtva – rekao je Harry koji nije nikog imenovao, ali je jasno da misli na britansku žutu štampu.
Harry je govorio i o tome kako je obilno koristio i drogu i alkohol kako bi se nosio sa tugom zbg smrti majke, princeze Diane kao i da mu je boravak u Londonu bio okidač za anksioznost jer i dalje može da čuje “bat konja koji su nosili kovčeg njegove majke na sahranu”. Rekao je da je više od četiri godine išao na terapije.
Harry je za svoju mamu rekao:

Volio bih da je mogla da upozna Meghan. Volio bih da je u blizini Archija.
Jedna od prvih riječi koje je rekao mali Archie. Osim mama i tata, bila je i riječ baka.

Baka Diana, to je bila najslađa stvar, ali istovremeno me je učinila veoma tužnim – rekao je Harry.
Princ je pričao i o tome kako je bilo odrastanje uz princa Charlsa.

Otac je umio da mi kaže, kada sam bio mlađi, i meni i Williamu: “Tako je bilo meni, tako će biti i vama”, svaki put kada bi nam bilo teško. Ali to nema nikakvog smisla. Samo zato što je on patio, ne znači da i mi, djeca moramo da patimo. Zapravo, upravo suprotno. Ako si ti patio, onda uradiš sve što je u tvojoj moći da tvoja djeca ne pate – rekao je Harry.
Kako je dodao, odlučio je prekine taj začarani krug i da ne žali što se odvojio od porodice i preselio u Ameriku sa suprugom.

Previous articleNA EUROSONGU SE RODILA LJUBAV: PREDSTAVNICI NORVEŠKE I AZERBEJDŽANA JEDNO DRUGOM SLALI PORUKE I POKLONE
Next articleJENIFFER ANISTON IZGLEDA BOLJE IZ GODINE U GODINU: OVO SU NJENE TAJNE ZA MLADOLIK IZGLED