KAKVA PREVARA! OVO NIJE LIJEPA MLADA DJEVOJKA VEĆ BAJKER OD 50 GODINA

Mnogo ljudi je nasamareno!

Fotografije nasmijane mlade žene na motoru su privukle pažnju korisnika društvenih mreža u Japanu.

Lajkovi su počeli da pljušte, ali i primjedbe na njen izgled. Čas je njena ruka bila previše dlakava, a čas bi se u odrazu na fotografiji pojavilo drugačije lice.

Na Tviteru je svi poznaju pod nadimkom @azusagakuyuki, šokirala je 24.000 svojih pratilaca kada je otkrila da je ustvari 50-ogodišnji muškarac Zongu i to u TV emisiji.


Zongu je u emisiji priznao da je sređivao fotografije i da je napravio svoj alter ego. Želio je da bude “vidljiv” na društvenim mrežama i smatrao je da će bolje proći kao “prelijepa, mlada žena” nego “sredovječni ujak”.

“Niko neće da čita šta piše i postavlja na mreže sredovječni, normalni čovek koji se samo brine o svom motoru i fotka prirodu”, rekao je Zongu.


Iznenadila ga je aplikacija za promjenu izgleda i nije mogao da vjeruje da je toliko dobra.

“Jednom sam je probao i ispalo je jako lijepo. Dobijao sam i po 1.000 lajkova, a ranije jedva 10. Zanio sam se polagano jer sam želio da je napravim još slađom.”, priznao je on o svom alter egu.
Njegovo otkriće je poprilično pozitivno iznenadilo njegove pratioce na Instagramu. Pisali su mu da ima nevjerovatne sposobnosti, da je totalni kralj i da mu se dive.

Previous articleKAKO DA SPRIJEČIMO POJAVU ŽUTIH ZUBA?
Next articleZEČEVI ILI…?